Natuurlijk leiderschap

Hoe stimuleer ik autonomie, competentie en verbinding?

We willen steeds vaker dat professionals autonoom zijn, hun competenties benutten en met elkaar in verbinding zijn. Natuurlijk leiderschap richt zich op het zien en mogelijk maken van het volledig potentieel in anderen om buiten resultaten te behalen. Hierbij zet je jouw intuïtie in en ben je zakelijk tegelijk. Je richt je op het aanwakkeren van leiderschap bij de ander.

Leiderschap is van iedereen: leidinggevenden én professionals.

Natuurlijke groei in jullie organisatie

Er is vaak meer kwaliteit en initiatief in jouw organisatie dan je denkt. Natuurlijk leiderschap maakt zichtbaar wat er al is en voegt toe. Je balanceert in dingen laten ontstaan en jouw visie neerzetten. Ruimte geven en ruimte nemen. Doen wat goed voelt en kaders neerzetten. Dit vraagt van jou om aandacht, vertrouwen, en geduld te hebben.

Persoonlijke groei

Leiderschap is zelfonderzoek. Om initiatieven en de mensen erachter te stimuleren, is het nodig om zicht te hebben op jouw eigen autonomie, competenties en manier van verbinden. Hierbij mag je je laten raken. Met zelfkennis en het inzetten van je gevoel, neem je krachtig je plek in. Vanuit daar kun je het doorgeven en aanwakkeren bij anderen.

STEK ondersteunt je bij persoonlijke en natuurlijke groei met als resultaat dat je op jouw manier impact hebt op jouw omgeving.

STEKbegeleiding

In persoonlijk coaching is er alle aandacht voor jouw groei.

In een groep met leidinggevenden of met jouw team groei je samen en leer je van elkaar. Natuurlijk leiderschap is altijd onderdeel van de begeleiding van STEKteams.

Ook kun je je laten inspireren in een workshop ‘Natuurlijk leiderschap’.

Ben je nieuwsgierig geworden? In een intake onderzoeken we wat het best bij jouw of jullie situatie past. Daarop maak ik een offerte op maat.

Neem contact met mij op