De plek

Aan de rand van het bos bij Den Dolder ligt de locatie van STEKontwikkeling. Het is een plek waar je wordt ondergedompeld in het seizoen. Het is steeds weer, wat de dag jou biedt. Er zijn volop mogelijkheden om je binnen en buiten te laten voeden en inspireren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-locatie-Den-Dolder-natuur-coaching-Sabine-Bataille.jpg

STEKontwikkeling zit op de eerste etage van het bedrijfsgebouw op de Willem Arntszhoeve in Den Dolder. De ruimte op de begane grond kunnen we gebruiken voor grote groepen en systeemopstellingen.

De hoeve is volop in beweging. Het wordt steeds meer een inclusieve plek waar bijzondere dingen ontstaan. Er is een bloementuin, manege en bioscoop. Er zijn kunstenaars, begeleiders, schrijvers en muzikanten gevestigd. En er is een biologische tuinderij en buurderij met producten van boeren uit de omgeving waar zo veel mogelijk voor de seizoenslunch wordt ingekocht.

Kinderen tijdens een viering op de WAhoeve verkleed als de vier seizoenen

In het begin van de 20e eeuw is de Willem Arntszhoeve opgezet. Er was plaatsgebrek in het Utrechtse Willem Arntsz huis. Uitbreiding was nodig en men dacht dat verpleging in de rust van bos en hei beter zou slagen dan in de drukke stad. STEK voelt zich thuis bij de oorsprong van deze plek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-STEKplek-Boom-en-hei.jpg
Onderweg naar de WAhoeve kom je steeds meer in het groen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-STEKplek-Vijverhof-3.jpg
De Willem Arntzhoeve

Binnen bij STEK is op de 1e verdieping voldoende ruimte voor maximaal 8 personen. De centrale ruimte kijkt uit op de bomen. De andere ruimtes zijn gericht op stilte, ambacht en co-creatie. Deze ruimtes zijn ook te gebruiken en eventueel om te bouwen bij een teamdag.

Centrale ruimte voor individuele coaching
Centrale ruimte voor groepen
Centrale ruimte voor groepen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-locatie-Den-Dolder-teambegeleiding.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-locatie-teambegeleiding-creativiteit-Den-Dolder.jpg
Ruimte voor ambacht
Ruimte voor co-creatie
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-STEKplek-Meditatieruimte-2.jpg
Ruimte voor stilte

Voor begeleiding van grote groepen en systeemopstellingen kunnen we gebruik maken van de ruimte op de begane grond van het Bedrijfsgebouw.

Vanuit het Bedrijfsgebouw lopen we het Willem Arntszbos in voor een coachingsessie, een seizoenswandeling of een systeemopstellingsochtend. Ook voor teams is er in het bos alle vrije ruimte om samen te zijn.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-STEKplek-Boom.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-STEKplek-Hei.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_9045.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-locatie-Den-Dolder-teamcoaching-aikido-natuur.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-WAhoeve-bos.jpg

Karin: ‘Je voelt je in haar ‘groene’ werkomgeving direct thuis en dat maakt haar al snel toegankelijk.’

Jullie zijn welkom!

Ben je al onderweg?
Vul dan ‘STEKontwikkeling’ in op Googlemaps.

Den Dolder ligt in de driehoek Utrecht, Hilversum, Amersfoort.

Persoonlijke coaching

Begeleiding organisaties Jaarrond