Systemisch inzicht

Soms loopt het niet lekker in een samenwerking of relatie en kom je ditzelfde in andere relaties tegen. Bij het overlijden van een dierbare, bij ziekte, bij veranderingen in een organisatie of bij grote maatschappelijke onrust kun je extra geconfronteerd kan worden met (oud) ongemak in relaties. Een persoonlijke systemische sessie kan je helpen een stap te maken om je vrijer te uiten en te bewegen.

Systemisch inzicht krijgen in hoe jij je beweegt in de relatie, hoe je steeds vanuit een patroon reageert en welke oorsprong dat heeft in het gezin van herkomst is verhelderend en geeft rust. Dit lijfelijk ervaren maakt dat je vanzelf ook weet welke plek je in te nemen hebt en dat je op een natuurlijke manier in beweging komt. Hiermee kom je in je natuurlijke kracht te staan. Zo maak je van deze roerige tijd een vruchtbare bodem voor groei.


In een sessie van 1,5 uur gaan we hiermee aan de slag. Dit kunnen we binnen in de ruimte van STEK doen. Dit is een ruime plek met zicht op bomen. Of we lopen samen het bos in en gaan daar op een beschutte plek aan de slag.

Een systemische sessie heeft vaak een grote positieve impact. Er vallen vaak veel kwartjes.

Pepijn: ‘Het gaat lekker met me. Ik voel me vrijer. Ik wilde graag de relatie met mijn broer bekijken. Ik wilde altijd voor hem zorgen. Er altijd voor hem zijn. Dat gaf me een beklemend gevoel. Nu hoeft het van mij niet meer. Echt bijzonder. In andere relaties – werk en privé – voel ik me ook vrijer.
Het samen buiten zijn heeft me goed gedaan.’

Robin: ‘De sessie was intens, maar ook luchtig. Ik wilde uitzoeken wat ik te doen had met mijn ouders. We hebben een systeemopstelling gedaan. Ik ervaar nu meer rust en mildheid naar mijn vader en moeder en daarmee naar mijzelf. Ik heb mijn plek als kind weer meer kunnen innemen. Als ik de sessie niet had gevolgd had ik op den duur een gevoel van spijt richting mijn ouders en mijzelf gekregen.’


In een telefonische intake kijken we wat jouw vraag is, wat nodig is en of het klikt. 
Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

Telefonische intake