Systemisch inzicht

Soms loopt het niet lekker in een relatie. Steeds blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen die belemmeren dat jij vrij voelt om jezelf te zijn.

Oude patronen kunnen naar boven komen en in deze hectische en kwetsbare tijd juist gaan wringen. Dit kan geuit worden of juist onder de oppervlakte blijven. Je voelt dat het nu de tijd is om iets mee te gaan doen.

Tijdens de sessie maken we inzichtelijk welke plek je inneemt in de relatie en hoe je steeds vanuit een patroon reageert. Dat alleen al is verhelderend en kan rust geven. 

Daarna kunnen we kijken welke mogelijkheden je hebt om in je kracht te staan. Zo maak je deze tijd een vruchtbare bodem voor groei. In een sessie van 1,5 uur gaan we hiermee aan de slag. Dit kunnen we binnen in de ruimte van STEK doen. Dit is een ruime plek met zicht op bomen. Of we lopen samen het bos in en gaan daar op een beschutte plek aan de slag.

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of de systemische sessie bij jou past bij waar je nu staat. Als het klikt maken we een afspraak. En systemische sessie is intensief. Na een tijd plannen we een telefonische afspraak om te kijken waar je staat en op die manier gezamenlijk op dit ontwikkelpunt af te ronden.

Particulier
De intake, sessie en het nagesprek kosten te samen 120 euro inclusief BTW. Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.

Zakelijk
Je kunt aan je werkgever vragen of de systemische sessie bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget.
Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op.
Hogescholen kunnen de systemische sessie uit de Livit Polis bekostigen.

In een telefonische intake kijken we wat jouw vraag is en of het klikt. 
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Telefonische intake