ORGANISATIE

Hoe komt iedereen in beweging?

Willen jullie een organisatie waar mensen initiatief nemen, waar mensen met elkaar in verbinding zijn en samen inspelen op ontwikkelingen? Dat kan. Door mee te bewegen met wat er al is, mensen uit te nodigen tot initiatief, gericht op resultaat bij de klant, de burger, de student.

De natuurlijke route van STEK

STEK neemt de mens in het team, de organisatie en de maatschappij als uitgangspunt van de verandering. De individu is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen groei. De verandering start bij de individu waarmee het geheel in beweging komt.

De organisatie is niet een machine maar een levend systeem. De organisatie is continu bezig met groeien en veranderen in samenspel met de omgeving, net als andere systemen. Als een organisatie niet gezond is, geeft het – net als het menselijk lichaam of de natuur – een signaal af dat er een plek aandacht nodig heeft. Dat is niet altijd de plek waar de wrijving of de pijn zich manifesteert. Systemen zijn heel ingenieus en reiken met dit signaal oplossingsruimte aan.

STEKontwikkeling in je organisatie zorgt op een speelse diepgaande manier voor ontwikkeling en groei. Het is een uitdaging om stil te staan als alles om je heen beweegt. Het lijkt alsof je tegen de stroom in gaat. Maar als je goed kijkt en luistert, ga je juist met de stroom mee omdat je gaat zien welke kwaliteiten en initiatieven er al in jullie organisatie zijn.

Ruimte geven aan stekjes

We onderzoeken samen wat de dynamiek van jullie team en organisatie in de omgeving is en wat jullie nodig hebben. We kijken of het accent ligt op natuurlijk leiderschap, wendbare teams of een aanpak voor de beweging in jullie organisatie. Mijn ruime ervaring in organisatieverandering en begeleiding van mensen zet ik hierbij in.


Natuurlijk leiderschap

Sessies met impact, persoonlijk of in een groep, voor programmamanagers, leidinggevenden, HRmanagers, professionals

Groei in jouw natuurlijk leiderschap. Inspiratie en oppakken van initiatieven. Je hebt op een natuurlijke manier impact op jouw omgeving.

Wendbare teams

GROEIdagen voor teams

Je pakt ieder op een natuurlijke manier je leiderschap. Jullie zien potentie bij jezelf, elkaar en in de omgeving. Samen werken jullie aan vertrouwen gericht op resultaat en impact in jullie omgeving.

Organisatie in beweging

Faciliteren, begeleiden en inspireren van programmamanagers, HR(project)managers en projectgroepen

Jullie hebben het systeem van jullie team of organisatie in beeld, weten wat daarbij nodig is en hebben een visie op groei en ontwikkeling. Jullie kennen je persoonlijke manier van leiderschap in sturen en dingen laten ontstaan. Het vertrouwen binnen jullie team en organisatie groeit. Jullie nodigen uit tot initiatief en doen actieonderzoek. Jullie ontwikkelen door te doen.

Nieuwsgierig geworden?
We kunnen een afspraak maken om te kijken waar jullie staan
en wat ik dan het beste voor jullie kan betekenen.

Graag contact

Michel, kernteamlid Hogeschool Utrecht opleiding HRM: ‘Wil je stappen vooruit zetten in je ontwikkeling en dat van je team, wil je nog meer inzicht in jezelf als persoon en ben je niet bang om ook een stap terug te zetten (slowdown) om vervolgens uit je eigen cirkel te kunnen stappen, dan is Sabine een coach die je hierbij op weg kan helpen.’