ORGANISATIE

Hoe komt iedereen in beweging?

Willen jullie een organisatie waar mensen initiatief nemen, waar mensen met elkaar in verbinding zijn en samen inspelen op ontwikkelingen? Dat kan. Door mee te bewegen met wat er al is, mensen uit te nodigen tot initiatief, gericht op resultaat bij de klant, de burger, de student.

De natuurlijke route van STEK

STEK neemt de mens in het team, de organisatie en de maatschappij als uitgangspunt van de verandering. De individu is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen groei. De verandering start bij de individu waarmee het geheel in beweging komt.

De organisatie is niet een machine maar een levend systeem. De organisatie is continu bezig met groeien en veranderen in samenspel met de omgeving, net als andere systemen. Als een organisatie niet gezond is, geeft het – net als het menselijk lichaam of de natuur – een signaal af dat er een plek aandacht nodig heeft. Dat is niet altijd de plek waar de wrijving of de pijn zich manifesteert. Systemen zijn heel ingenieus en reiken met dit signaal oplossingsruimte aan.

STEKontwikkeling in je organisatie zorgt op een speelse diepgaande manier voor ontwikkeling en groei. Het is een uitdaging om stil te staan als alles om je heen beweegt. Het lijkt alsof je tegen de stroom in gaat. Maar als je goed kijkt en luistert, ga je juist met de stroom mee omdat je gaat zien welke kwaliteiten en initiatieven er al in jullie organisatie zijn.

Ruimte geven aan stekjes

We onderzoeken samen wat de dynamiek van jullie team en organisatie in de omgeving is en wat jullie nodig hebben. We kijken of het accent ligt op natuurlijk leiderschap, wendbare teams of een totaalaanpak voor de beweging in jullie organisatie. Mijn ruime ervaring in organisatieverandering en begeleiding van mensen zet ik hierbij in.

Wijzelf moeten de verandering belichamen die wij trachten te scheppen, Gandhi 


Natuurlijk leiderschap

Sessies met impact, persoonlijk of in een groep, voor programmamanagers, leidinggevenden, HRmanagers, professionals

gericht op: Groei in jouw natuurlijk leiderschap. Inspiratie en oppakken van initiatieven om de aandacht voor de mens terug te brengen in jullie organisatie. Je hebt op een natuurlijke manier impact op jouw omgeving.

Wendbare teams

GROEIdagen voor teams

gericht op: Een natuurlijke manier in leiderschap. Jullie zien potentie bij jezelf, elkaar en in de omgeving. Samen werken jullie aan vertrouwen gericht op resultaat en aandacht voor de mens in jullie organisatie.

Organisatie in beweging

Een totaalaanpak voor ontwikkeling van jullie organisatie(onderdeel)

gericht op: Het in beeld hebben van jullie systeem van jullie team of organisatie, wat daarbij nodig is en een visie op groei en ontwikkeling. Jullie kennen je persoonlijke manier van leiderschap in sturen en dingen laten ontstaan. Aandacht voor de mens binnen jullie team en organisatie groeit. Jullie nodigen uit tot initiatief en doen actieonderzoek. Jullie ontwikkelen door doelen te stellen, te doen, te leren en weer bij te stellen.

Joris, Directeur Hogeschool voor de Kunsten Werkplaatsen: ‘Sabine is een integer, onderzoekend en zelfbewust persoon die door dichtbij zichzelf te blijven, iedereen de ruimte geeft om het aan te gaan zoals eenieder dat wil. Door zichzelf als onderdeel van het traject te positioneren, en daarbij ook de kwetsbaarheid en openheid durft te delen. Ze schept vertrouwen door zich open te stellen, te ervaren en te delen. En dit doet ze op een warme, onderzoekende en positief kritische manier. Hiermee schep ze ruimte en rust, waarbij er geen vooraannames of verwachtingen worden geschept waaraan te voldoen is.’ 

Michel, kernteamlid Hogeschool Utrecht opleiding HRM: ‘Wil je stappen vooruit zetten in je ontwikkeling en dat van je team, wil je nog meer inzicht in jezelf als persoon en ben je niet bang om ook een stap terug te zetten (slowdown) om vervolgens uit je eigen cirkel te kunnen stappen, dan is Sabine een coach die je hierbij op weg kan helpen.’ 

Nieuwsgierig geworden?
We kunnen een afspraak maken om te kijken waar jullie staan
en wat ik voor jullie kan betekenen.

Graag contact