ORGANISATIE

Hoe komt iedereen in beweging?

Willen jullie een organisatie waar mensen initiatief nemen, waar mensen met elkaar in verbinding zijn en er ruimte is voor persoonlijke groei? Dat kan. Door mee te bewegen met wat er al is, mensen uit te nodigen en te stimuleren.

De natuurlijke route van STEK

STEKontwikkeling in je organisatie zorgt op een speelse manier voor ontwikkeling en groei. Het is een uitdaging om stil te staan als alles om je heen beweegt. Het lijkt alsof je tegen de stroom in gaat. Maar als je goed kijkt ga je juist met de stroom mee omdat je gaat zien welke kwaliteiten en initiatieven er al in jullie organisatie zijn.

STEK neemt de mens in het team en de organisatie als uitgangspunt van de verandering. Verandering start bij de individu waarmee het collectief in beweging komt.

We onderzoeken samen wat jullie nodig hebben. Mijn ruime ervaring in organisatieverandering en begeleiding van mensen zet ik hierbij in.

Natuurlijk leiderschap

Zes IMPACTsessies voor programmamanagers, leidinggevenden, HRmanagers, professionals

Groei in jouw natuurlijk leiderschap. Inspiratie en oppakken van initiatieven. Je hebt op een natuurlijke manier impact op jouw omgeving.

Wendbare teams

GROEIdagen voor teams

Je pakt ieder op een natuurlijke manier je leiderschap. Jullie kennen en benutten elkaars potentie. Samen werken jullie aan resultaat met impact in jullie omgeving.

Organisatie in beweging

Faciliteren, stimuleren en uitdagen van programmanagers, projectgroepen en initiatieven

Jullie hebben jullie landschap in beeld en hebben een GROEIplan. Je kent je eigen leiderschap. Jullie laten dingen ontstaan, er is vertrouwen en jullie nodigen uit.

Intervisie in het bos
maakt het mogelijk om in deze tijd samen te komen om te leren
in groepjes van 3 met Sabine als begeleider.

Nu in te plannen voor als de maatregelen weer versoepeld zijn.

Neem contact met mij op

Een stekje is een kiem van de gewenste situatie