Natuurlijk leiderschap

Groeien in leiderschap is steeds meer leiding geven aan jezelf. Je groeit in jouw autonomie, het inzetten van jouw competenties en jouw manier van verbinden. Je neemt meer je plek in. Vanuit daar wakker je leiderschap bij professionals aan. Dit doe je op een natuurlijke manier. Je hebt impact op jouw omgeving.

De manier van STEK is …

een combinatie van inzicht krijgen in patronen, ervaren hoe je beweegt in je relaties, vinden van balans in ratio & gevoel en het stellen van doelen. In de sessies kunnen we gebruik maken van helpende gedachtes, een liefdevolle confrontatie, model voor motivatie, denken vanuit ontwikkelcycli, lichaamsgerichte en systemische oefeningen en buiten in de natuur zijn. En … je gaat lichter weg dan dat je gekomen bent.

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij jouw vraag past. Als het klikt maken we de eerste afspraak.


Particulier
Een coachgesprek voor particulieren is 95 euro per uur, inclusief BTW. Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.

Zakelijk
Vraag aan je werkgever of STEKcoaching bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget.
Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op.
Met de Hogescholen en Albron heb ik afspraken over de vergoedingen van de werkgever.

Voor programmamanagers, leidinggevenden en professionals in een veranderende organisatie heb ik een aanbod in impactsessies natuurlijk leiderschap, groeidagen voor wendbare teams en ondersteuning & inspiratie voor jouw organisatie in beweging.

Neem contact met mij op

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-natuurlijk-leiderschap-coaching-Den-Dolder.jpg

Francien: ‘In vier sessies hebben we veel gedaan. Mijn neiging was om letterlijk en figuurlijk voor een medewerker uit te lopen. Ik bekijk nu per situatie of ik voor, achter of naast een medewerker ga staan. Dat maakt wezenlijk verschil.’

Suat: ‘Naarmate we verder met elkaar in gesprek kwamen, voelde ik steeds meer van mezelf naar boven komen.’

Marnix: ‘Sinds een half jaar ben ik leidinggevende. Bij deze nieuwe functie was ik op zoek naar steun en meer stevigheid. Ik weet nu meer mijn plek in te nemen. Heb meer vertrouwen.’

Han: ‘Ik vind Sabine intuïtief en zakelijk tegelijk. Bijzonder.’