Jaarrond

Het Jaarrond is een aanbod voor leidinggevenden die de keuze hebben genomen om de rat race waarin we veel leven en werken te stoppen om op een natuurlijke manier leiding te nemen. We gaan maar door en door … terwijl er een stille behoefte is aan rust, verbinding. Dit zie je bij jezelf en ook om je heen. Het is tijd om de leefwereld in de systeemwereld thuis te brengen om weer in balans te komen. Terug naar de menselijke maat in het werk. Dit start bij het menselijke in jezelf en/of jullie als team thuis te brengen.

De plek dicht bij het bos die ik voor jullie gecreƫerd heb, is een plek om naar toe te komen. Er is volop rust en stilte. De stilte voelt misschien eerst tegen de stroom in, terwijl je meer met de stroom mee gaat bewegen. Jullie komen meer in een natuurlijk ritme tussen stilte van de winter en actie van de zomer. Je gaat op een natuurlijke manier je met jezelf en elkaar verbinden. Dit nemen jullie mee als een kruisbestuiving in jullie organisatie. Hiermee ontstaat bij jezelf en jullie organisatie een gezonde balans tussen menselijkheid en taakgerichtheid.

Organisatie in beweging

Een jaarrond voor fakkeldragers in een organisatie die zichzelf diepgaand willen ontwikkelen en hierin samen willen optrekken om de menselijke maat terug te brengen in de organisatie.

Vrouwelijk Leiderschap

Een jaarrond voor vrouwen die op zoek zijn naar een balans tussen het vrouwelijke en mannelijke in leiderschap om de natuurlijke balans terug te brengen in de organisatie.

Jolanda Versteegen, Manager Zorgeenheid Moeder en Kind, Reinier de Graaf Ziekenhuis: ‘Aankomen in Den Dolder. Zo anders dan de drukke Randstad waar ik uit wegreed. Een ruimte waar veel aandacht aan is besteed. De stoelen staan klaar voor zes vrouwen. We voegden onmiddelijk in de rust en in de vraag ‘wat mag er in jou geboren worden?’ We deelden. Je kunt je zomaar voorstellen dat je op deze pek een Jaarrond-programma wil volgen. Wat een mooie omgeving en wat een fijne pek voor groei.’


Wordt je hier enthousiast van?
We kunnen een afspraak maken om af te stemmen of het Jaarrond aansluit op de ontwikkelingsbehoefte van jezelf, jouw team en/of organisatie.

Graag contact