Zakelijke afspraken

Hier vind je een overzicht met afspraken die ik met je maak als je bij mij een begeleidingstraject gaat volgen of als we nog in de oriƫnterende fase zitten.


Privacy Statement

In het Privacy Statement staat beschreven hoe ik met jouw informatie omga. Het is belangrijk dat hetgeen je met mij deelt tussen ons blijft en dat ik hier alleen met anderen over spreek als dat toegevoegde waarde heeft in jouw ontwikkelproces en ik toestemming van je heb. Het Privacy Statement mail ik je ter akkoordering bij de start van het traject.

Tarieven van de begeleiding

Om begeleiding voor verschillende mensen en systemen mogelijk te maken, maak ik onderscheid in tarieven tussen particulieren & startende ondernemers, gevestigde ondernemers & organisaties.

Particulier
De telefonische intake is gratis.
Particuliere sessie binnen een traject (1,25 uur): 120 euro inclusief BTW
Particuliere eenmalige sessies (1,5 uur): 175 euro inclusief BTW.

Je kunt aan je werkgever vragen of de begeleiding bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget.
Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.
Ondernemers en ZZPers kunnen het tarief aftrekken voor de inkomsten- en omzetbelasting. Daarvoor geldt het tarief voor particulieren plus BTW.

Organisaties
Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op met doelstelling, aanpak, investering en voorwaarden. Bij complexere situaties wordt een offerte opgesteld voor de oriƫnterende fase.

Annulering van een afspraak

Bij annulering van de afspraak binnen 48 uur (werkdagen), ongeacht de reden, wordt het volledige tarief in rekening gebracht.
Bij groepsbegeleiding gelden uitgebreidere annuleringsvoorwaarden. Deze staan vermeld in de offerte.

Bijstelling tarieven

Wijzigingen in tarieven worden op deze pagina van de website vermeld. Tariefwijzigingen zijn gebaseerd op bijvoorbeeld inflatie en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Het aanbod