Zakelijke afspraken

ALGEMENE VOORWAARDEN

De set van algemene voorwaarden beschrijft de afspraken die ik met jullie maak als jullie bij mij een begeleidingstraject gaan volgen of als we nog in de oriƫnterende fase zitten. Je kunt ze hier vinden. Hieronder vindt je beknopt enkele voorwaarden en zakelijke afspraken.


Privacyverklaring

In de Privacyverklaring staat beschreven hoe ik met jullie informatie omga. Het is belangrijk dat hetgeen jullie met mij delen tussen ons blijft en dat ik hier alleen met anderen over spreek als dat toegevoegde waarde heeft in jullie ontwikkelproces en ik toestemming van jullie heb. De Privacyverklaring mail ik jullie ter akkoordering bij de start van het traject. De privacyverklaring vind je hier.

Annulering van een afspraak

Bij annulering van een individuele coachafspraak binnen 48 uur (2 werkdagen) voor de vastgestelde datum, ongeacht de reden, wordt 100% van de overeengekomen prijs in rekening gebracht.
Bij andere begeleidingen gelden uitgebreidere annuleringsvoorwaarden. Deze staan vermeld in de algemene voorwaarden en in de offerte.

TARIEVEN

Om begeleiding voor verschillende mensen en organisaties mogelijk te maken, maak ik onderscheid in tarieven tussen particulieren, startende ondernemers en organisaties.

De telefonische intake van 20 minuten is gratis.

Particulier
Particuliere coachsessie binnen een traject (1,25 uur): 120 euro inclusief BTW
Particuliere eenmalige coachsessie (1,5 uur): 175 euro inclusief BTW.

Voor startende ondernemers en ZZPers geldt het tarief voor particulieren plus BTW. Zij kunnen het BTWtarief opgeven bij de omzetbelasting

Je kunt aan je werkgever vragen of de begeleiding bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget.
Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.

Organisaties
Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op met doelstelling, aanpak, investering en voorwaarden. Bij complexere situaties wordt een offerte opgesteld voor de oriƫnterende fase.


Bijstelling tarieven

Wijzigingen in tarieven voor particulieren worden op deze pagina van de website vermeld. Vaste opdrachtgevers worden over tariefwijzigingen per mail op de hoogte gesteld. Tariefwijzigingen zijn gebaseerd op bijvoorbeeld inflatie of mijn persoonlijke ontwikkeling en ervaring.


Het aanbod