Bedrijfsvoering

Hier vind je een overzicht met de afspraken die ik met je maak als je bij mij een begeleidingstraject gaat volgen.


Privacy Statement

In het Privacy Statement staat beschreven hoe ik met jouw informatie om ga. Het is belangrijk dat hetgeen je met mij deelt, tussen ons blijft en dat ik hier alleen met anderen over spreek als dat toegevoegde waarde heeft en ik toestemming van je heb. Het Privacy Statement mail ik jullie ter akkoordering bij de start van het traject.

Tarieven van de begeleiding

Om begeleiding voor verschillende mensen en organisaties mogelijk te maken, maak ik onderscheid in tarieven tussen particulieren, startende ondernemers, gevestigde ondernemers, non-profit en profit organisaties. De tarieven voor particulieren staan op deze website vermeld bij de verschillende begeleiding. Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op met oa de tarieven.

Annulering van een afspraak

Bij annulering van de afspraak binnen 48 (werk)uur wordt het volledige tarief in rekening gebracht.
Bij groepsbegeleiding gelden uitgebreidere annuleringsvoorwaarden. Deze staan vermeld in de offerte.

Cyclische bijstelling voorwaarden en tarieven

In de wintertijd (november – januari) neem ik meer tijd om nadrukkelijker stil te staan bij de intenties en ontwikkelingen van mijzelf als ondernemer van STEKontwikkeling. Nieuwe zaadjes hebben tijd nodig om te wortelen en te rijpen. In het voorjaar wordt de vorm vaak duidelijk. Daarom bepaal ik in maart of de vorm, voorwaarden en de tarieven van de begeleiding moeten worden bijgesteld. De per 1 maart 2023 gewijzigde tarieven voor particulieren staan vermeld ik op deze website.
In organisaties worden wijzigingen vaak per 1 januari toegepast. Als je per 1 januari afspraken wil maken hoor ik dat graag van je.

Het aanbod