STEKcoaching

Op adem komen en op jouw manier aan de slag 

Ik bied coaching voor jou, jullie als stel of als ouder. Het gaat even niet lekker. Je bent er misschien ziek van. Je weet dat je de dingen anders wil. Maar hoe?

In coaching kom je eerst op adem. Je leert de situatie te nemen hoe die is. Met de mooie en minder mooie kanten. Deze lastige periode leert je hoe je de dingen op jouw manier wil en kunt doen. Je leert dat het mogelijk is om je vrij te voelen én te doen wat jij wil. Op jouw manier kun je impact hebben. Dan leef je niet van vakantie naar vakantie. Je gaat met een ander gezichtspunt, andere ritmes weer aan de slag. Je bent vitaal.

In een coachingstraject zijn er verschillende thema’s waar ik je mee kan helpen. Vaak zijn ze verbonden met elkaar. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een burn-out hebt en er onverwerkte rouw naar boven komt of dat je merkt dat je je moeilijk af kan sluiten voor de energie van anderen. Ook kan het zijn dat je dezelfde strubbelingen tegen komt in je rol als leidinggevende als in je liefdesrelatie.

Ik heb altijd een coachaanbod dat wat compacter is. Dat is nu: Time-Out In vier sessies: uit de hectiek, de stilte van de natuur in.

Burn-out

balanceren tussen spanning en ontspanning

Gevoelig zijn

balanceren tussen binnen- en buitenwereld

Rouw en verlies

leren leven met rouw en verlies

Relatie

groeien in jullie relatie

Ouderschap

rust voor jezelf en jullie gezin

Natuurlijk leiderschap

aanwakkeren van leiderschap bij jezelf en bij de mensen om je heen


Time-Out

in vier sessies: uit de hectiek, de stilte van de natuur in om op kracht te komen


Anna: ‘De coaching ging over mij als persoon, en hoe ik weer in balans zou kunnen komen. Hier heb ik dingen van geleerd die me helpen in mijn persoonlijke relaties, naar mijn kinderen, op het sociale en communicatieve vlak op het werk, hoe ik over mezelf denk en mijn gevoel van eigenwaarde. Het is ongelooflijk dat we dat allemaal in zo korte tijd voor elkaar hebben gekregen.’

Pepijn: ‘Het gaat lekker met me. Ik voel me vrijer. Ik wilde graag de relatie met mijn broer bekijken. Ik wilde altijd voor hem zorgen. Er altijd voor hem zijn. Dat gaf me een beklemd gevoel. Nu hoeft het van mij niet meer. Echt bijzonder. In andere relaties – werk en privé – voel ik me ook vrijer.
Het samen buiten zijn heeft me goed gedaan.’