Gevoelig zijn

Als gevoelsmens beleef je de dingen vaak anders dan je omgeving. Er zijn veel namen voor: hoog-sensitief (HSP), ADHD, ADD, autisme… Maar wie ben jij? Hoe fijn is het als je meer rust, vertrouwen voelt en meer energie hebt.

Als gevoelsmens kun je goed bij de ander zijn. Dat is een prachtige kwaliteit. Maar wat is nu goed voor jou? Hoe kun jij de energie van anderen bij de ander laten? We onderzoeken samen wat voor jou een goede balans is tussen op-jezelf-zijn en dingen met anderen doen.

De manier van STEK is ..

een combinatie van in je lijf komen, energie begrenzen, nieuwe gewoontes in je leven inbouwen en concrete doelen stellen. In de sessies maken we gebruik van meditatie, lichaamsgerichte en systemische oefeningen of lekker buiten zijn in de natuur. En … je gaat lichter weg dan dat je gekomen bent.

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij jouw vraag past. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Particulier
Een coachsessie voor particulieren is 120 euro per sessie, inclusief BTW. Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.

Zakelijk
Vraag aan je werkgever of STEKcoaching bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget. Ondernemers en ZZPers kunnen het tarief aftrekken voor de inkomsten- en omzetbelasting.
Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op en geldt een apart tarief.

In een telefonische intake kijken we wat jouw vraag is en of het klikt. 
Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

Telefonische intake

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is STEKontwikkeling-coaching-GROEI-sessies-Den-Dolder.jpg

Astrid: ‘De vraag waarin ik bij haar kwam, ging eigenlijk over ruimte innemen. Hoe kan je vanuit een soort stabiliteit en trouw aan jezelf in je leven staan, als er van alle kanten aan je getrokken wordt? Zeker als je zoals ik niet ‘neurotypisch’ bent, met alle onzekerheid en belemmeringen die daarbij horen. Als je hiermee worstelt, denk ik dat je ontzettend veel aan de begeleiding van Sabine kan hebben. Ik gun iedereen dat gevoel dat ze mij heeft gegeven. Weten dat er ergens een ruimte is waar je helemaal kan en mag zijn. Een gevoel dat je uiteindelijk in je dagelijkse leven meeneemt. Dat maakt het ook heel praktisch en concreet voor mij.’