Sabine Bataille

Als ervaren coach en trainer ben ik, Sabine Bataille, in hart en nieren een systemisch denker. Ik zoom in op de persoon in de omgeving, de relatie, het gezin, het team, de organisatie, de natuur. In het hier en nu gaan we aan de slag. Op zoek naar welke plek je (ieder) in neemt, welke impact je wil hebben.

Er ontstaat ont-spanning en beweging tegelijk.

Ik ben gefascineerd door de ontwikkeling van de natuur en hiermee van ons als mens. Het brengt een heldere manier van kijken en een natuurlijke manier van doen. Met beide benen op de grond.

Opleidingen en ervaring
Ik ben opgeleid in coaching, supervisie, training, systemisch werk, lichaamsgericht werk, mindfulness, transactionele analyse, NLP, advisering, projectmatig werk.
Sinds 2015 ben ik eigenaar van STEKontwikkeling. Daarvoor heb ik onder andere gewerkt bij politie, nederlandse spoorwegen, provincie en diverse adviesbureaus.

STEKontwikkeling van Sabine
Als kind stelde ik mezelf altijd al de vraag: hoe? Niet wat of waarom, maar hoe. Hoe werken de dingen? En toen ik ouder werd: Hoe werkt het bij jou en bij mij?

De ontwikkeling van een baby is eerst gericht op het emotionele, daarna het mentale en vervolgens het fysieke. Het voelen bij mijzelf en van alles om mij heen, is bij mij altijd dominant gebleven. Het uiten en me gedragen in een wereld van presteren en resultaten is voor mij een aardige klus.
Ik kan nu zeggen dat het opgroeien in een warm gezin gericht op cognitie, mij met beide benen op de wereld heeft gezet. Het is me helder dat mijn impact in de balans tussen zakelijkheid en intuïtie ligt. Mijn dominante gevoelsmatige kant brengt de aandacht op datgene wat vaak verscholen ligt.

Het leven zelf bereid mij voor om mens, liefde en organisatie te kunnen begeleiden. De thema’s die ik aanbied zijn allemaal thema’s die ikzelf ken en opnieuw doorleef. Ik ben mijn eigen STEK-ontwikkeling.

Debbie: ‘Sabine heeft me veel inzicht gegeven over mijn gevoel bij bepaalde kwesties. Dit zorgde ervoor dat ik de juiste keuzes kon maken en ervan kan genieten. Ze doet dit door er voor te zorgen dat je echt bij je gevoel komt en er niet overheen stapt. Dit op een heel prettig en vertrouwde manier. Erg bijzonder. Ook ben ik fan van haar denkwijze.’

Robin: ‘Sabine is een liefdevolle gids op je weg in het leven. Ik ben altijd nog blij dat ik gekozen heb voor de GROEIsessies. Voor als je twijfelt: Wat het ook is, ga het aan, je krijgt er zoveel voor terug!’

Marijke: ‘Sabine kan snel resultaten met je behalen. Ze weet wat ze doet.’

Hilda, Oprichter Stichting Het Bezinningshuis: ‘Ik ken Sabine als een krachtige, aardse vrouw die het aandurft je liefdevol te confronteren. Daarnaast schuwt ze het energetische niet, zonder ‘zweverig’ te worden. Kortom ze weet een mooie, natuurlijke balans in haar begeleiding te bewerkstelligen.’

Klaas: ‘Sabine is een betrokken coach waarmee ik ook veel gelachen heb.’

Het aanbod