Oudercoaching

Rust, waardering en aandacht in jullie gezin

Sommige kinderen vinden het lastig om hun plek in te nemen in de wereld. Ze uiten zich door druk te zijn, te slaan, te schreeuwen of juist heel stil te zijn, zich terug te trekken. Gedrag wat voor veel mensen niet gewoon is. Familie, vrienden, crèche, school, verenigingen stellen vragen. Vinden er misschien wat van. Het raakt je als ouder(s). Is er wat mis mijn kind? Wat is goed voor mijn kind? Voor ons?

De route

In oudercoaching maken we eerst inzichtelijk waar je of jullie als stel staan. Wat de dynamiek is. Ik leer je de situatie op waarde te schatten. We kijken wat je wil, wat je nodig hebt en wat je kunt doen. We zorgen voor ruimte om op adem te komen. Ont-spanning. Doel is rust, waardering en aandacht. Bij jou of jullie als stel. En bij de kind(eren). We bespreken hoe je constructief in gesprek kan zijn met de omgeving.

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij je past. Als het klikt maken we een eerste afspraak. De coaching is gericht op duurzame groei. In het startgesprek verkennen we samen de situatie. We stellen doelen en maken een eerste plan.

Een coachsessie van 1,25 uur met Sabine kost 110 euro per sessie voor particulieren. Voor een stel zijn de kosten 140 euro per sessie. Vraag bij je buurtteam of sociaal team of de sessies (gedeeltelijk) gefinancierd kunnen worden door een PGB.

Neem contact met mij op

Martijn en Annemiek: ‘Sabine begrijpt goed wat het is om een gezin te hebben met een gevoelig kind. En ook welke impact het heeft op je relatie. Ze is warm. Ze geeft aan waar je je plek als ouder in te nemen hebt. Naar elkaar. En ook naar school en vrienden om ons heen. Van haar kan ik dat aannemen.’
‘Wat ik fijn vond is dat Sabine vertelde over hoe zij het zelf vond om als sensitief kind op te groeien.’