Rouw en verlies

Het leven kan heel rauw aanvoelen als je iemand of iets verliest waarvan je houdt. Je kunt je gesloten hebben in een periode van ziekte, scheiding, verlies van een dierbare of het langzaam afscheid nemen van een ouder met dementie. Ook kan diagnose voor autisme of een reorganisatie rauw op je dak vallen. Verwerken van verlies, rouwen, zie ik als een overgang van leven vanuít verlies naar het leven mét verlies. In de coaching leer je de rouw toe te laten. Wanneer jij daar klaar voor bent, mag je je weer openen.

Rouw is de achterkant van liefde

Wat ik bied is te kunnen zijn met wat er is, te erkennen wat er is. Je leert emoties en gedachtes die bij rouw naar boven komen toe te laten. Dit zijn misschien dingen die je nog niet eerder ervaren hebt. Jouw omgeving begrijpt je ook niet altijd. Samen kijken we hoe je hiermee om kunt gaan.

De manier van STEK is ..

een combinatie van in je lijf komen, nieuwe gewoontes in je leven inbouwen en concrete doelen stellen. In de sessies maken we gebruik van meditatie, rituelen, helpende gedachtes, een liefdevolle confrontatie, leven vanuit cycli, lichaamsgerichte en systemische oefeningen of in de natuur zijn. En … je gaat lichter weg dan dat je gekomen bent.

Hilda, oprichter Stichting Het Bezinningshuis: ‘Rouw kan uit verschillende situaties ontstaan en kan tevens op diverse manieren ervaren worden. Zodra het aan je gaat ‘plakken’ dan kun je er last van krijgen. Sabine kan je door de verschillende fasen van rouw heen leiden, gaat jouw ‘rauwe rouw’ ook niet uit de weg en helpt je om verder te komen in het leven zodat je het leven weer ten volle kan en durft te omarmen. Dit alles op een natuurlijke manier en in jouw tempo.’

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij jouw vraag past. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Een coachgesprek voor particulieren is 95 euro per uur. Voor een stel zijn de kosten 125 euro per uur.

Vraag aan je werkgever of STEKcoaching bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget. Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op. Met de Hogescholen en Albron heb ik afspraken over de vergoedingen van de werkgever.

Neem contact met mij op