Relatiecoaching

Boeiende en bloeiende relatie

Een relatie waarin ieder een eigen ruimte en plek inneemt. Autonomie in verbinding. Niet als aanvulling van iets wat je zelf mist. Maar een samenzijn als vervulling. De begeleiding is gericht op ieders eigen groei. En hoe je elkaar daarin kunt versterken. Hoe je een spiegel voor elkaar kunt zijn. Je kunt samen groeien en bloeien, zonder strijd. Een relatie is als een dans in vrijheid en verbinding.

Relatiecoaching bied ik aan voor jou alleen of jullie als stel.

De manier van STEK is ..

in je lijf komen, jouw patronen helder hebben, nieuwe gewoontes in je leven inbouwen en concrete doelen stellen. We gaan aan de slag met meditatie, rituelen, helpende gedachtes, een liefdevolle confrontatie, lichaamsgerichte en systemische oefeningen of lekker in de natuur zijn. En … je gaat lichter weg dan dat je gekomen bent.

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij jullie vraag past. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Ik geloof in duurzame groei. In het startgesprek kijken we waar je of jullie staan in de relatie. We krijgen samen zicht op de dynamiek. We gaan aan de slag om ieders verlangen en wensen te verkennen. Hierdoor ontstaat al openheid en rust. We sluiten af met een plan hoe jullie verder kunnen ontdekken en waar ik jullie in kan begeleiden.

Een coachgesprek voor particulieren is 95 euro per uur. Voor een stel zijn de kosten 125 euro per uur.

Neem contact met mij op