4 GROEIsessies

Wil jij een boost geven aan jouw vitaliteit en groei? Wil je minder (werk)stress? Heb je zin om meer vanuit jouw kracht te leven en werken? En wil je in beweging komen?

In vier GROEIsessies van 1,25 uur kun je hierin een stap maken. Je leert meer je gevoel, je lijf, je systeem en patronen kennen. De focus ligt op jouw GROEIvraag. We kijken welke interventies hierbij passen.

Altijd

 • kijken we waar je nu staat en waar je naar toe wil
 • brengen we wat je leert samen met wat je tot nu toe van jezelf weet
 • kijken we op het einde wat je geleerd hebt en hoe je gegroeid bent, zodat je zelfstandig blijft groeien

Je kunt in de sessies

 • je eigen plek innemen binnen de groep/het systeem om jouw potentie te laten groeien
 • kijken waar jouw drijfveren en potentie liggen
  onderzoeken wat jouw oorsprong hierin over jouw zegt
 • niet helpende gedachtes en patronen in kaart brengen die weerhouden om in actie te komen en misschien stress geven
 • jouw grenzen leren kennen
 • jouw leiderschap op een natuurlijke manier pakken
 • jouw intuïtie en verstand beide meer laten spreken en inzetten

We kunnen

 • vanuit gesprek op onderzoek gaan
 • systemisch en lichaamsgericht werken
 • meditatie en visualisaties inzetten
 • in de natuur zijn

Het effect is duurzaam. Je draagt het letterlijk en figuurlijk bij je. Je gaat op een natuurlijke manier anders doen, omdat het niet meer anders kan. Je bent vitaler en effectiever.

Liesbeth: ‘Het traject was fijn, we hebben een hoop gedaan. Veel besproken en oefeningen gedaan. De gesprekken waren erg prettig, en het voelde als mijn eigen traject. Ik had zelf de regie doordat Sabine veel overlegde welke mogelijkheden er waren die we op konden gaan met de sessies en ook op de type oefeningen die zij beschikbaar had. Door het bijhouden van een (reflectie)verslag vervliegen de sessies niet zo makkelijk en kun je nog eens terugbladeren naar eerdere sessies.’

Marnix: ‘Sinds een half jaar ben ik leidinggevende. Bij deze nieuwe functie was ik op zoek naar steun en meer stevigheid. Ik weet nu meer mijn plek in te nemen. Heb meer vertrouwen.’

Roos: ‘Het directe resultaat was dat ik knopen heb doorgehakt die ik spannend vond. Hoewel dat met veel stress gepaard ging, heb ik het aangedurfd. Ik heb inzicht gekregen waar de stress vandaan komt en wat ik er mee kan doen. Voor de lange termijn heb ik er vertrouwen in dat andere keuzes ook makkelijker zullen gaan: ik zie nu bijvoorbeeld in dat ik nu eenmaal niet álles bij me kan houden, maar dat ik soms ergens afscheid van moet nemen. Als ik de sessies niet hald gevolgd had ik waarschijnlijk geen keuze gemaakt, of wanneer het te laat zou zijn. Of zou de keuze vóór mij zijn gemaakt, door een burn-out.’

Sandra: ‘Ik heb gekeken naar mijn levensthema’s en daarin weer een stap kunnen maken. Hierdoor ben ik meer in balans. Privé en op mijn werk. Ik stel mijn grenzen beter.’

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of de GROEIsessies passen bij waar je nu staat. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Particulier
Een pakket van vier sessies kost particulieren 480 euro inclusief BTW. Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.

Zakelijk
Je kunt aan je werkgever vragen of de GROEIsessies bekostigd kunnen worden uit het opleidingsbudget. Ondernemers en ZZPers kunnen het tarief aftrekken voor de inkomsten- en omzetbelasting.
Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op en geldt een apart tarief.

In een telefonische intake kijken we wat jouw vraag is en of het klikt. 
Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

Telefonische intake