Burn-out en stress

Bij een burn-out mag je eerst tot jezelf komen. Je rust nemen. Daarna gaan we aan de slag om bij je gevoel te komen, niet helpende gedachtes en patronen helder te krijgen en je eigen grenzen te bewaken. Jij mag je plek in gaan nemen. Als je meer de balans tussen ontspanning en spanning hebt gevonden, gaan we kijken waar je hart naar uit gaat. Welke impact jij wil hebben en hoe je dat gaat doen.

De manier van STEK is ..

in je lijf komen, jouw patronen helder hebben, nieuwe gewoontes in je leven inbouwen en concrete doelen stellen. We gaan aan de slag met meditatie, rituelen, helpende gedachtes, een liefdevolle confrontatie, lichaamsgerichte en systemische oefeningen of lekker in de natuur zijn. En … je gaat lichter weg dan dat je gekomen bent.

Natascha: Grappig is dat ik vanuit mijn omgeving heel erg terug krijg dat ik zo relaxt ben en veel meer interne rust uitstraal.

Inge: ‘Toen ik dit traject ging volgen, was ik door omstandigheden in mijn leven zo overbelast en uitgeput geraakt dat ik niet meer wist wat voor en achter was. Ik kon alleen nog maar op de automatische piloot leven en was het contact met mijn gevoel kwijt.’
‘Waar ik vooral van onder de indruk ben, is hoeveel diepgang we hebben kunnen bereiken in een korte tijd. In de eerste sessie gingen we al op een lichte manier de diepte in. De zes afspraken die we in dat traject hadden, gaven me een basis die me op alle vlakken van mijn leven hielp. Ik voelde mijn grenzen beter, kon beter omgaan met negatieve gedachten, met anderen in mijn leven (samenwerking met collega’s en ook in mijn eigen relaties en vriendschappen).’

Els: ‘Ik had een aantal overtuigingen die mij in de weg zaten. Ze zaten me in de weg om de dingen te doen die ik echt wil. Hierdoor kwam ik steeds verder van mijn eigen kernwaarden af te staan. Ik was er letterlijk en figuurlijk ziek van. Sabine hielp mij mijn eigen kracht terug te vinden. Door haar leerde ik weer op mijn eigen gevoel te vertrouwen en de overtuigingen los te laten. Hierdoor nam ik het initiatief om het anders te doen. Ik heb nu een functie vanuit mijn eigen kracht en kwaliteiten.’

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij jouw vraag past. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Een coachgesprek voor particulieren is 95 euro per uur, inclusief btw.

Vraag aan je werkgever of STEKcoaching bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget. Met de Hogescholen en Albron heb ik afspraken over de vergoedingen van de werkgever.

Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op.

Neem contact met mij op

Klaas: ’Ik zat in de knoop met mijzelf en had een frisse blik van buiten nodig. Het was fijn om mijn verhaal te doen aan iemand die echt luistert en orde in de chaos wist te brengen. De lichamelijke oefeningen hebben mij veel meer in balans gebracht.
Nu naar een jaar merk ik dat ik veel meer in contact met mijn gevoel ben gekomen. Als ik het traject bij Sabine niet had gevolgd, had ik het waarschijnlijk cognitief willen oplossen. Dan was ik de dingen op dezelfde manier blijven doen.’