Relatie

Het is fijn als in een relatie ieder zijn of haar eigen ruimte en plek inneemt. Dan ben je in vrijheid in verbinding met elkaar. Er is een relatie die niet als aanvulling is van iets wat je mist, maar een samenzijn als vervulling. De begeleiding is gericht op ieders eigen groei, hoe je elkaar daarin kunt versterken, hoe je een spiegel voor elkaar kunt zijn en hoe je gezin van oorsprong hier een rol in speelt. Je kunt samen groeien en bloeien, zonder strijd. Een relatie is als een dans in vrijheid en verbinding.

Alexander Milov:
het innerlijk kind dat verlangt naar verbinding en heling

Relatiecoaching bied ik aan voor jullie als stel of voor jou alleen.

Waar de liefde het meest bloeit of wrijft komt het meest helder naar boven hoe jij beweegt in relaties. Vaak speelt bindings- of verlatingsangst een rol. Dat maakt dat dat wrijving in de liefdesrelatie langs kan komen terwijl de aanleiding voor coaching bijvoorbeeld een burn-out of rouw & verlies is.

De route van STEK

We onderzoeken eerst de dynamiek in jullie relatie. Waar stroomt het en waar stokt het? We kijken wat daarbij bij jullie past. Ik werk graag in de ruimte van de natuur of van de coachingsruimte om in je lichaam te komen en letterlijk en figuurlijk te ervaren hoe jullie tegenover elkaar staan. Vanuit daar kijken we wat nodig is. We kunnen dit verder uitbouwen naar een systeemopstelling of patronen duidelijk maken in een gesprek. Het zal altijd een combinatie zijn tussen ervaren in je lichaam en aan de slag gaan met met nieuwe gewoontes, helpende gedachtes en het maken van afspraken met elkaar. En … je gaat (samen) lichter weg dan dat je gekomen bent.

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij jullie vraag past. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Een coachsessie duurt 1,25 uur. Voor particulieren kost een sessie individueel 120 euro inclusief BTW en voor een stel 145 euro inclusief BTW. Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.
Voor een zakelijke samenwerking maak ik een offerte op.

In een telefonische intake kijken we wat jouw vraag is en of het klikt. 
Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

Telefonische intake