Relatie

Het is fijn als in de relatie in de liefde, met je broer of zus of vriend(in) ieder zijn of haar eigen ruimte en plek inneemt. Dan ben je in vrijheid in verbinding met elkaar. Er is een relatie die niet als aanvulling is van iets wat je mist, maar een samenzijn als vervulling. De begeleiding is gericht op ieders eigen groei, hoe je elkaar daarin kunt versterken, hoe je een spiegel voor elkaar kunt zijn en hoe je gezin van oorsprong hier een rol in speelt. Je kunt in de relatie groeien en bloeien, zonder strijd. Een relatie is als een dans in vrijheid en verbinding.

Alexander Milov:
het innerlijk kind dat verlangt naar verbinding en heling

Waar de liefde het meest bloeit of wrijft komt het meest helder naar boven hoe jij beweegt in relaties. Daarom word je in een liefdesrelatie het meest geconfronteerd met jouw patronen en onverwerkte rouw of trauma. Vaak speelt bindings- of verlatingsangst een rol. Dat maakt dat dat wrijving in de relatie langs kan komen terwijl de aanleiding voor coaching bijvoorbeeld een burn-out of rouw & verlies is.

De route van STEK

We onderzoeken eerst de dynamiek in jullie relatie. Waar stroomt het en waar stokt het? We kijken wat daarbij bij jullie past. Ik werk graag in de ruimte van de natuur of van de coachingsruimte om in je lichaam te komen en letterlijk en figuurlijk te ervaren hoe jullie tegenover elkaar staan. Vanuit daar kijken we wat nodig is. We kunnen dit verder uitbouwen naar een systeemopstelling of patronen duidelijk maken in een gesprek. Het zal altijd een combinatie zijn tussen ervaren in je lichaam en aan de slag gaan met met nieuwe gewoontes, helpende gedachtes en het maken van afspraken met elkaar. En … je gaat (samen) lichter weg dan dat je gekomen bent.

Pepijn: ‘Het gaat lekker met me. Ik voel me vrijer. Ik wilde graag de relatie met mijn broer bekijken. Ik wilde altijd voor hem zorgen. Er altijd voor hem zijn. Dat gaf me een beklemd gevoel. Nu hoeft het van mij niet meer. Echt bijzonder. In andere relaties – werk en privé – voel ik me ook vrijer.
Het samen buiten zijn heeft me goed gedaan.’

Remy: ‘Ik ervaar nu heel veel rust! Ik zit veel beter in mijn vel nu ik beter heb leren accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn en dit dan ook kan loslaten. Als ik het coachtraject niet gevolgd had, denk dat ik nog lang niet was waar ik nu ben en dat ik me daarom veel langer ongelukkig zou hebben gevoeld.’

In een telefonische intake van circa 20 minuten kijken we wat jouw vraag is en of het klikt. 
Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

Telefonische intake