Gevoelig zijn

Als gevoelsmens beleef je de dingen vaak anders dan je omgeving. Er zijn veel namen voor: hoog-sensitief, ADHD, ADD, autisme… Maar wie ben jij? Hoe fijn is het als je meer rust en vertrouwen voelt, je je meer onbevangen voelt.

Wat is goed voor mij?

Als gevoelsmens kun je goed bij de ander zijn. Maar wat is nu goed voor mij? Wat heb ik nodig? En hoe communiceer ik dit met mijn partner, mijn kinderen, vrienden of collega’s? De balans in op jezelf zijn en dingen met anderen doen, gaan wij onderzoeken.

De manier van STEK is ..

een combinatie van in je lijf komen, nieuwe gewoontes in je leven inbouwen en concrete doelen stellen. In de sessies maken we gebruik van meditatie, een liefdevolle confrontatie, helpende gedachtes, lichaamsgerichte en systemische oefeningen of lekker buiten zijn in de natuur. En … je gaat lichter weg dan dat je gekomen bent.

Astrid: ‘De vraag waarin ik bij haar kwam, ging eigenlijk over ruimte innemen. Hoe kan je vanuit een soort stabiliteit en trouw aan jezelf in je leven staan, als er van alle kanten aan je getrokken wordt? Zeker als je zoals ik niet ‘neurotypisch’ bent, met alle onzekerheid en belemmeringen die daarbij horen. Als je hiermee worstelt, denk ik dat je ontzettend veel aan de begeleiding van Sabine kan hebben. Ik gun iedereen dat gevoel dat ze mij heeft gegeven. Weten dat er ergens een ruimte is waar je helemaal kan en mag zijn. Een gevoel dat je uiteindelijk in je dagelijkse leven meeneemt. Dat maakt het ook heel praktisch en concreet voor mij.’

Martijn en Annemiek: ‘Sabine begrijpt goed wat het is om een gezin te hebben met een gevoelig kind. En ook welke impact het heeft op je relatie. Ze is warm. Ze geeft aan waar je je plek als ouder in te nemen hebt, naast elkaar. En ook hoe je je staande houdt naar school en vrienden om ons heen. Van haar kan ik dat aannemen.’
‘Wat ik fijn vond is dat Sabine vertelde over hoe zij het zelf vond om als sensitief kind op te groeien.’

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of STEKcoaching bij jouw vraag past. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Een coachgesprek voor particulieren is 95 euro per uur, inclusief btw.

Vraag aan je werkgever of STEKcoaching bekostigd kan worden uit het opleidingsbudget. Met de Hogescholen en Albron heb ik afspraken over de vergoedingen van de werkgever.

Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op.

Neem contact met mij op