Time-Out

We zitten in een roerige tijd. Voor de tweede keer dit jaar worden we dringend gevraagd zo veel mogelijk thuis te werken om het aantal besmettingen van het Corona-virus te verminderen. We worden gedwongen tot stilstand gezet. Van mensen in de zorg, het onderwijs, de politie en vele anderen wordt veel gevraagd om de primaire processen draaiende te houden. Daarnaast is er veel discussie en verdeeldheid over alle maatregelen.

Deze tijd vraagt van je om te bepalen wat goed voor jezelf en de mensen om je heen is. Het vraagt om steeds weer bij te stellen en naar je gevoel te luisteren. Misschien word je overvallen door wat deze Corona-tijd met je doet. Het kan zijn dat je door deze situatie in oude patronen stapt of dat er oude pijn naar boven komt. Het is niet eenvoudig om in deze tijd rustig en in vertrouwen te blijven. Daarom bied ik je Time-out-sessies in het Willem Arntszbos aan.

Uit de hectiek, de stilte van de natuur in

Time-Out

In vier afspraken kom je op adem en doe je nieuwe zuurstof op in het Willem Arntszbos. Even weg van alles. We kijken hoe je deze rust en dit vertrouwen vast houdt. We kijken hoe jij in je kracht kunt blijven als je de hectiek weer in gaat.

De route van STEK

In de eerste afspraak lopen we het bos in en mag je eerst eens bijkomen. We kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt. Misschien is alleen buiten zijn en je verhaal vertellen al voldoende. Hoeft er even niks. We kunnen ook kijken hoe je bijvoorbeeld meer in je lijf kunt komen of oefenen hoe jij reageert op al die hectiek en veranderingen om je heen. Hierbij kunnen we een systeemopstelling doen of oefeningen in de ruimte. Elke keer ga jij weer lichter weg en met meer vertrouwen weer aan de slag.

Praktische informatie
Telefonisch hebben we een korte intake om te kijken of de Time-Out-sessies passen bij waar je nu staat. Als het klikt maken we de eerste afspraak.

Particulier
Een pakket van vier sessies kost particulieren 380 euro inclusief BTW. Voor minder draagkrachtigen is een aangepast tarief bespreekbaar.

Zakelijk
Je kunt aan je werkgever vragen of de Time-Out-sessies bekostigd kunnen worden uit het opleidingsbudget.
Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op.

Neem contact met mij op