ORGANISATIE

Hoe komt iedereen in beweging?

Willen jullie een organisatie waar mensen eigen initiatieven hebben, waar mensen met elkaar in verbinding zijn en er ruimte is voor persoonlijke groei? Dat kan. Door mee te bewegen met wat er al is, mensen uit te nodigen en te stimuleren.

De aanpak voor duurzame groei

STEK neemt de mens in het team en de organisatie als uitgangspunt van de verandering. Verandering start bij de individu waardoor het collectief in beweging kan komen.

Verandering vraagt om stil staan waardoor ook weer beweging mogelijk is. Jullie gaan waarderen wat er wél is en zoeken naar wat er nog meer is.

We onderzoek samen wat jullie nodig hebben. Mijn ruime ervaring in organisatieverandering en begeleiding van mensen zet ik hierbij in. Ik geloof in vertraging om te zien en te ervaren. Ik geloof in doen om resultaten te halen. Duidelijke ritmes in inspiratie- en leermomenten helpen om iets een nieuwe gewoonte te laten worden. Door dit te volgen ontstaat duurzame groei en ontwikkeling. Het is als de groei in de natuur.

De natuurlijke route van STEK

STEKontwikkeling in je organisatie zorgt voor ontwikkeling en groei. Het is een uitdaging om stil te staan als alles om je heen beweegt. Dat lijkt dat je tegen de stroom in gaat. Maar als je goed kijkt naar alle kwaliteiten en initiatieven die er zijn, ga je juist met de stroom mee.

Er ontstaat een natuurlijke manier van leiderschap en samen werken in teams.

STEKteams

samen resultaat met impact

Natuurlijk leiderschap

aanwakkeren van leiderschap bij de ander

Neem contact met mij op