De route van STEK

Autonomie

De begeleiding van STEK is gericht op autonomie. We kijken samen hoe je of jullie zelf vorm geven aan leven en werk.

Wat is er al?

Als begeleider doe ik zo min mogelijk. We kijken samen wat er vooral wél is. En daarna kijk ik wat ik toe kan voegen om jouw of jullie groeiproces te ondersteunen, te voeden.

Plek innemen

Kijken waar je staat en hier je plek innemen is al een mooie opbrengst. Voor jou als professional, leidinggevende of programmamanager. Of voor jullie als organisatie, als team of ontwikkelgroep. Met beide benen op de grond. Dit zorgt dat je letterlijk en figuurlijk stevig staat. Bewust. Doelgericht.

De bedoeling

Jouw persoonlijke bedoeling en de bedoeling als team geeft richting, beweging en voldoening.

Verbinden

Relaties en samenwerkingen zijn gericht op elkaar waarderen, van elkaar leren, elkaar aanspreken en het kennen van elkaars kracht. In organisaties is de leidinggevende hierin dienend.

Samen genieten we van de kleine successen tijdens het ontwikkelproces en zorgen we dat anderen er ook van kunnen leren!

Jan: ‘Sabine is heel intuïtief en luistert goed. Ze vraagt van je dat je zelf actief denkt en aanwezig bent. Je geeft het echt samen vorm. Dat heeft mij heel erg goed gedaan.’

Natascha: ‘Sabine is iemand die heel goed checkt bij de klant waar de vraag ligt en hoe ze daarbij kan helpen. Soms zoekt ze de ‘ongemakkelijke’ randjes op met bijvoorbeeld een ‘out of the comfort zone’ opdracht of oefening. Dat heeft voor mij juist de meerwaarde in dit traject geboden.’

Het aanbod