GROEI op Schier

In alle rust van de vakantie is het een mooie tijd om aandacht te hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Weg van al het rennen en haasten. Op de mooiste natuurplekken van  Schiermonnikoog. Je hoeft niks. En ondertussen gebeurt er van alles. Net als de natuur. Elk seizoen brengt je in een andere kracht van groei. Het is maar net waar jij nu behoefte aan hebt.

Wil je stil staan bij jouw kracht en tegelijk een aantal dingen los laten? Wil je in de stilte van de natuur zijn kijken wat er al is? Wil je op zoek naar jouw roeping? Of wil je meer gaan staan voor jouw kracht? Je kunt kiezen uit een van de seizoensdagen. Als de keuze te moeilijk wordt, kom je vaker. Bij het volgen van meerdere aaneengesloten dagen leer je nog meer hoe je dingen bij jou kan laten ontstaan.

De dagen begeleid ik samen met Jacqueline Mulder. Jacqueline woont sinds 1991 op Schiermonnikoog, is soloreizigster en heeft haar eigen onderneming Begin Maar. Zij verkocht haar huis om vrij te zijn en invulling te kunnen geven aan haar dromen.

Tijdstip: 10:00 – 16:00 uur

Locatie: is per dag verschillend en laten we de dag van te voren om uiterlijk 18:00 uur aan je weten.

Deelname : Een groep van maximaal 8 personen. Er is een pauze van een uur. Neem je eigen lunch mee. Wij zorgen voor fruit.

Prijs: 95 euro voor 1 dag, 185 euro voor 2 dagen, 270 euro voor 3 dagen en 350 euro voor 4 dagen, incl. BTW.

Laat weten als je interesse hebt om in het voorjaar van 2021 deel te nemen.

Ik heb interesse