Jaarrond GROEI

Een dag in de maand, een jaar lang stap je uít de hectiek ín de rust en inspiratie van STEK in het groen bij Den Dolder.

Wil je dingen anders in je leven en werk aan gaan pakken? Dingen doen die er toe doen? Weet je nog niet wat en hoe je dat aan kunt pakken? Of weet je het wel, maar kom je niet in beweging? Zijn er steeds weer andere dingen die je aandacht vragen? Je staat op een kantelpunt. In het Jaarrond GROEI is alle ruimte voor inspiratie, groei en doen. Elke maand weer een mooi moment met andere Groeiers.

Zet jouw impact in de wereld!

Ik geloof in alledaagse dingen en kleine stappen die vaak grote impact hebben.

Ik bied een structuur en setting waarin je op een speelse manier ziet wat je al hebt, je groeit en je doelen gaat bereiken.

Door de aanpak van STEK volg je je eigen natuurlijke groeiproces en heb je elke maand een stap te vieren. Je gaat

  • waarderen wat er is in het moment
  • je laten inspireren en spiegelen door andere groeiers, de natuur, de seizoenen
  • scherp krijgen wat jouw potentie is, wat jouw impact is
  • vorm en inhoud geven aan jouw ideeën
  • plannen maken, je netwerk inzetten
  • de voortgang van je groei meten en volgen
  • en vooral genieten!

Tijdens de dagen kun je je laten voeden met stil zijn, lekker buiten zijn, systemische en lichaamsgerichte oefeningen, uitwisseling in gesprek, vertellen van verhalen, rituelen en stellen van doelen. We zetten in wat op dat moment helpt voor jou en de andere Groeiers. Alles om te experimenteren, elkaar te inspireren, verder te helpen en plannen te maken. Na elke dag zit jij vol energie, inspiratie, contacten en heb jij je doelen gesteld voor de komende maand. En een maand later zie je elkaar al weer.

Myrthe: ‘Ik merk dat mijn eigen groei impact heeft op mijn omgeving. Mensen op het werk geven mij terug dat ze het inspirerend vinden hoe ik in het werk sta. Dat was hiervoor niet. Dat werkt dus echt zo.’

Ga jij het commitment met jezelf en jouw groei aan? Dan ga ik mijn commitment aan met jou.

Info en data

Wil jij eerst proeven aan het Jaarrond GROEI en de smaak van STEK? Kom dan naar de eerstvolgende STEKproeverij of volg een persoonlijke GROEIsessie.

Neem contact met mij op

welke jaarring geef jij een boost?