19 apr

Hoe dingen op je pad komen

Vanochtend weer een zalige ochtend gehad met een aantal professionals van Albron. Albron wil graag hun professionals kennis laten maken met mindfulness. Ook omdat daar steeds meer vraag naar is. En dat mag ik elke maand op een ochtend doen.

Wat ik nu zo mooi vind. Een mindfulness-ochtend is niet wat ik etaleer. Het staat niet op mijn website. Het kwam op mijn pad. En het grappige is dat het me heel veel brengt. De essentie van mindfulness is aandacht. Aandachtig zijn met wat er is. Dat zijn we vaak kwijt door haast, druk, ambities voor later, regels en structuren. Voor iedereen herkenbaar. Als je steeds weer terug gaat naar het hier en het nu, ga je meer helder zien. Het is alsof er een lamp aangaat. De kunst is om je eigen vorm te vinden voor aandachtsmomenten. Je kunt stil zitten, de wind op je gezicht voelen, met aandacht een kop koffie drinken..

Over dat lampje dat steeds meer aangaat.💡Doordat ik elke maand een groep in mindfulness begeleid, zie ik nog weer scherper wie ik ben als begeleider, als coach. Studies gevolgd. Veel mensen en groepen mogen begeleiden..

Maar de essentie is: sta stil. Stop. Durf te voelen, te denken en op te merken hoe alles nu voor jou nu is. Dat ont-spant. En soms komen er dan onverwachtse dingen op je pad

Lees hier hoe jij op een natuurlijke manier kan groeien

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial